راهنمای عملی دورکاری در طی همه گیری جهانیCOVID-19
کاهش تماس ها و قطع زنجیره انتقال یکی از مهم ترین راهبردهای پیشگیری و کنترل همه گیری بیماری های واگیر از جمله همه گیری کووید 19 می باشد.
در فصل پیش رو پیش بینی میشود که گردش ویروس کرونا و آنفلانزا راهمزمان داشته باشیم ولی میتوان امیدوار بود که با رعایت پروتکلهای بهداشتی، از میزان بروز آنفلانزا نیز کمتر شود.همچنین در این فصل واکسیناسیون آنفلانزا بیش از پیش توصیه میشود.
این راهنما با تلاش و مشارکت جمعی از متخصصین طب ایرانی و کارشناسان دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور ارائه راهکارهای طب ایرانی در پیشگیری و درمان بیماری کووید-19 تدوین گردید.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فهرست جدید آزمایشگاه های غیردولتی تشخیص کووید 19 را اعلام کرد.
صورتجلسه چهلو یکمین جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در حضور مقام معظم رهبری
مالحظاتی برای اقدامات بهداشت عمومی مرتبط
با مدارس در زمینه کووید-19
با مدارس در زمینه کووید-19
این راهنما با تلاش و مشارکت جمعی از اساتید رشته های تخصصی و فوق تخصصی و کارشناسان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تمرکز بر راهنمای نحوه برخورد با بیماران در سطوح سرپایی و بستری تهیه شده است و به تصویب نهایی کمیته علمی ستاد کشوری مدیریت بیماری کرونا ویروس covid-19 رسیده است .مقرر شده است که این پروتکل با نظر کمیته علمی و براساس شواهد علمی و ارزیابی های میدانی (نظیر تعداد بیماران بستری, نتایج و میزان تجویز و مصرف دارو) در فواصل زمانی موردنیاز به روزرسانی شود .