یک پزشک عمومی مطرح کرد: برخی بیماران کرونایی پس از بازگشت حس بویایی، بوهایی مانند بوی خاک، بوی عرق، بوی لجن، بوی بنزین و یا برخی بوی تخم مرغ را حس می کنند که سبب کاهش اشتها نیز می شود.
وزارت بهداشت اعلام کرد: علائم جدیدتر کروناویروس شامل سکسکه و گیجی است.
یکی از مهمترین مواردی که در نگهداری افراد کرونایی میبایست مورد توجه قرار گیرد نحوه ضدعفونی لباسهای آنان است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی خود میتواند عامل انتشار بیماری باشد.
محققان ۴ عارضه پس از ابتلا به ویروس کرونا را شناسایی کردند که با تشکیل مقادیر بالای آنتی بادی، ایمنی بدن را به مدت ۳ ماه تضمین می کند.
متخصصان انگلیسی معتقدند اگر هوای تازه جریان نداشته باشد حتی اگر فاصله دو متری هم رعایت شود، احتمال انتقال ویروس کرونا وجود دارد.
از بین رفتن حس بویایی و چشایی مشکلی است که افراد حتی بعد از بهبودی ویروس کرونا با آن مواجه هستند، چند روش خانگی موثر برای کمک به بهبود حس بویایی از دست رفته وجود دارد.
تب، تنگی نفس، سرفه خشک، از دست دادن حس بویایی یا چشایی و خستگی، همگی از علائم رایج کرونا است، با این وجود، تحقیقات جدید یکی از این علائم را به عنوان شایعترین علامت کرونا شناسایی کرده است، علامتی که مشاهده آن میتواند مدرکی باشد بر احتمال ابتلای افراد به کرونا.
استاد تمام ویروس شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تنها مساله قطعی درباره ویروس جهش یافته بریتانیایی، افزایش دوبرابری سرعت انتقال آن است، گفت: اظهارنظرهای فعلی در خصوص افزایش شدت بیماریزایی، کاهش طیف سنی مبتلایان و یا ناکارآمد بودن واکسن در مقابله با سویه جدید ویروس تنها بر اساس مشاهدات است و هنوز چیزی به صورت قطعی تایید نشده است.
یک پزشک اورژانس به بیان توضیحاتی در خصوص تفاوتهای علائم کرونا با عوارض آلودگی هوا پرداخت.
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، برای افراد مشکوک به کرونا، توصیه های بهداشتی ارائه داد.
از زمان آغاز همه گیری ویروس کرونا، بسیاری از مردم جهان تمامی مواد غذایی بسته بندی شده خود را پس از خریدن، ضدعفونی می کنند. به تازگی متخصصین ویروس شناسی اعلام کردند این کار بی فایده بوده و حتی ممکن است شرایط شما را بدتر کند.