چهار ماه از آغاز واکسیناسیون کرونا در ایران می گذرد. در این مدت بیش از پنج میلیون واکسن به کادر درمان و سالمندان بالای ۷۰ سال تزریق شده است. در هفته های اخیر کمبود واکسن، روند واکسیناسیون را کند کرد اما ورود محموله جدید واکسن و تولید آن در کشور دوباره به روند واکسیناسیون شتاب داد.
با وجودیکه دنیا در دومین سال پاندمی کووید۱۹ قرار دارد، اما داده های استاندارد در مورد این بیماری ناکافی است.
مدیر پروژه کارآزمایی بالینی فاز ۳ واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا، گفت: واکسن کرونای مشترک ایران و کوبا با نام تجاری "پاستوکووَک" در انستیتو پاستور ایران تولید و عرضه خواهد شد.
تا زمانی که ۷۰ درصد جمعیت کشور، آنتیبادی محافظتکننده علیه بیماری کرونا را در خون خود نداشته باشند، همچنان در خطر ابتلا به بیماری و عوارض نامطلوب آن هستیم. از این رو به هیچ وجه نباید در رعایت پروتکلها سهلانگاری شود.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام بیان کرد:
آغاز واکسیناسیون عمومی کرونا با تولیدات داخلی احتمالا از خرداد
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه فاز سوم تست بالینی واکسن کوو ایران برکت تقریبا به نیمه راه خود رسیده است، گفت: امید است در خرداد ۱۴۰۰ واکسیناسیون عمومی با تولیدات ستاد اجرایی آغاز شود.
دانشیار ایمنی شناسی پزشکی گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میانگین مدت ایمنی ایجاد شده بعد از تزریق واکسن کرونا یک سال است که البته این مدت براساس عوامل مختلفی مانند سن افراد و شدت ابتلا به بیماری و ژنتیک افراد میتواند کمتر و یا بیشتر از یک سال است.
روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:
طبق برنامه وزارت بهداشت، تا پایان تیر ۱۳ میلیون نفر گروه پرخطر واکسینه می شوند
دویست و بیست و سومین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت روز یکشنبه به ریاست رئیس جمهور برگزار شد. در ابتدای این جلسه پیرو تصمیمات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت برای تامین منابع لازم و اولویت بخشی در پرداخت های ضروری تهیه، تامین و خرید واکسن ، دستگاههای مختلف گزارش های اقدامات انجام شده در این زمینه را ارایه کردند.
همایون سامه یح نجف آبادی گفت: از آنجایی که این روزها حساسیتها درخصوص تزریق واکسن کرونا بالاست، بهتر است سامانهای طراحی شود تا کدملی، اسامی و سِمت تزریق کنندگان ثبت شود، اگر این اتفاق رخ دهد نه تنها ایرادی ندارد بلکه بهتر نیز است و خیال همه راحت میشود.