گروهی از پژوهشگران دانشگاه هاروارد و امآیتی یک زیستحسگر قابلپوشیدن اختراع کردهاند که نفس شما را از لحاظ وجود ویروس کرونا آزمایش میکند.
نتیجه یک مطالعه جدید نشان میدهد، بهبودیافتگان کووید-۱۹ ممکن است به مرور زمان دچار مشکلاتی همچون از دست دادن ماده خاکستری و سایر بافتهای مغزی شوند.
محققان با انجام مطالعهای ترکیبات خاصی را معرفی کردند که احتمالا می تواند از ورود ویروس کرونا به ریه و تکثیر آن جلوگیری کند.
رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: امیکرون در کسانی که واکسن نزده اند یا یک دوز دریافت کرده اند و یا بیماری زمینهای دارند به شدت خطرناک است.
گروهی از محققان دانشگاه جان هاپکینز واقع در آمریکا دریافتند بین تزریق واکسنهای کووید ۱۹ مبتنی بر mRNA و از دست رفتن ناگهانی حس شنوایی یا ناشنوایی عصبی ارتباط وجود دارد.
محققان یک نوع جدید از ویروس کرونا در مالزی کشف کردهاند که تاکنون به بستری شدن ۸ فرد در بیمارستان منجر شده است.
مطالعه جدید محققان دانشگاه برسیا ایتالیا و دانشگاه ایالتی جورجیا آمریکا، نشان میدهد که ابتلا به کرونا ماده خاکستری مغز را کاهش می دهد.
محققان انستیتوی فناوری جورجیا واقع در آمریکا دریافتند بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که تحت اکسیژندرمانی قرار گرفته یا به تب مبتلا میشوند، حجم ماده خاکستری مغز آنها کاهش می یابد.
نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد بیماری لثه می تواند احتمال ابتلا به کووید ۱۹ شدید را افزایش دهد.
گروهی از محققان سنگاپوری یک آزمایش تشخیصی ابداع کردند که میتواند ویروس مولد کووید-۱۹ را حتی پس از جهش هم تشخیص دهد. نتایج این آزمایش تنها پس از ۳۰ دقیقه مشخص میشود.
نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد که نور خورشید ویروس کرونا را سریعتر از تصور از بین میبرد.