افراد مسن در صورت ابتلا به این بیماری به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی همراه با افزایش سن و شرایط بالقوه سلامتی، در معرض خطر قابل توجهی قرار میگیرند. فاصله اجتماعی به عنوان الزام قانونی این همهگیری، با ایجاد انزوای هرچه بیشتر برای سالمندان، خطر دیگری است که سلامت روان آنها را نشانه گرفته است.
مطالعه جدید محققان نشان می دهد هذیان علامت اصلی بیماری کووید ۱۹ در افراد ضعیف و سالمند است.
طبق آمارهای رسمی کشور تا ۳۰ سال آینده ایران پیرترین کشور جهان خواهد بود و این امر پیامدهای داخلی، بینالمللی، فردی و اجتماعی فراوانی به دنبال خواهد داشت.
دانشمندان انگلیسی در دانشگاه آکسفورد در تحقیقات بالینی خود روی کووید-۱۹ کشف کردهاند که سالمندان مبتلا به این ویروس یک علامت را بیش از دیگر علامتها نشان میدهند به طوری که یک نفر از هر ۵ نفر آن را دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به آسیبپذیری سالمندان در برابر بیماری کرونا، گفت: از زمان شیوع بیماری تاکنون ۵۰ درصد از مبتلایان به بیماری کرونا در کشور سالمندان بودند و همچنین ۷۰ درصد موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در سالمندان گزارش شده است.
شیوع بیماری کرونا، زندگی سالمندان را نظیر همه نقاط دنیا در آذربایجان غربی نیز تحت تاثیر قرار داده به طوری که آنان با رعایت موارد بهداشتی، زیان روانی میبینند و با رعایت نکردن، احتمال ابتلا به کرونا در آنان بیشتر بوده که این امر نیز بسیار خطرناک است.
استانداردهای فعالیت بدنی و بسته آموزشی - تمرینی برای زنان و مردان سالمند ایرانی در پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی تدوین شد.
اولین سند ملی سالمندان ایران با هدف پاسخ هماهنگ به چالش ها و فرصت های ناشی از سالخوردگی جمعیت ایران، برای رسیدن به بهترین نتیجه، برای همه ایرانیان، تهیه شده است. این سند بعنوان چارچوبی برای هدایت سیاستگذاری ها، برنامه ها و فعالیت های آینده در امور سالمندان کشور تدوین شده است و شامل شش هدف اصلی است.