معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

تغذیه سالم ایمنی بدن را در مقابل بیماری کرونا افزایش می دهد

دکتر آبیتن حیدر زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی نشستی در جمع خبرنگاران استان ، با بیان اینکه تغذیه یکی از مهمترین رفتار هایی است که انسان در طول زندگی خود می آموزد ، ، گفت : یکی از اجزا مهم فرهنگ هر ملتی ، روش تغذیه ای آنها است.
محققان دانشگاه پزشکی دیزبرگ آلمان در مطالعه‌ای جدید اثبات کردند که فیتوشیمیایی استخراج شده از ریشه شیرین بیان موسوم به گلیسیریزین قادر به مهار کروناویروس است.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه یازدهمین بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه با شعار «تغذیه سالم برای پیشگیری ازکرونا» از ۱۵دی آغاز شده خواستار توجه به تغذیه به عنوان یکی از راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا شد.
ماندن در خانه شاید به ما در محافظت از ابتلا به این بیماری عالم‌گیر کمک کند اما بسیاری از ما طی ماه‌های اخیر شکم خود را پر از مواد سمی کرده‌ایم، غذاهای اصلی را با ماکارونی‌های آماده و میوه را با بیسکویت و دانه‌های مغذی را با چیپس و پفک جایگزین کرده‌ایم.