کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان فاطمهالزهرا(س) مهریز گفت: تقویت سیستم ایمنی بدن در بیماران مبتلا به کرونا و بهبودیافتگان در دوره نقاهت با رعایت اصول تغذیه امکان پذیر میشود.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: کمبود مواد مغذی و ویتامین هایی مانند C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها به ویژه ویروس کرونا را افزایش میدهد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ارتباط با مصرف میوه و میوه های خشک در پاندمی کرونا، نکاتی را توضیح داد.
در آستانه سال نو و باز داغ خرید آجیل برای عید نوروز، راهکاری متفاوتی برای ضدعفونی کردن آجیل و خشکبار وجود دارد که میتوان با استفاده از این شیوهها با خیال راحت و بدون استرس تنقلات و آجیلها را مورد استفاده قرار داد.
شیر همیشه غذایی کامل محسوب شده است زیرا تقریباً با تمام مواد مغذی غنی شده است. شیر برای سلامت عمومی و رشد انسان اهمیت دارد. افزودن مقدار مناسبی زنجبیل به شیر باعث میشود فواید آن بیشتر هم بشود.
ویتامین ب۶ از لخته شدن خون بر اثر عوارض بیماری کووید ۱۹ جلوگیری میکند.
ویتامین ب۶ با مهار التهاب و استرس اکسیداتیو برای مقابله با بیماریهایی مانند دیابت و بیماریهای قلبی عروقی مفید است.
اخیراً، بسیاری از دانشمندان مقالاتی را در مورد نقش رژیمهای غذایی و مواد مغذی در محافظت در برابر کرونا منتشر کردهاند. با این حال تعداد بسیار کمی از دانشمندان به نقش مهم ویتامین «B۶» توجه دارند.
نورهان محی الدین متخصص تغذیه ضمن توصیه به خوردن میوه کیوی، آن را به عنوان یکی از مهمترین منابع برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای پیشگیری از ویروس کرونا و مبارزه با سرماخوردگی دانست.
ویتامین D فواید مختلفی از جمله بهبود وضعیت پوست، تنظیم مقدار کلسیم و فسفات بدن، سالم نگه داشتن استخوانها، دندانها، ماهیچهها و همچنین افزایش توان سیستم ایمنی بدن دارد. در ادامه با خوراکیهایی که حاوی این ویتامین هستند آشنا میشوید.
لیمو شیرین از میوه های پرخاصیت و سودمند است که در فصول پاییز و زمستان به وفور یافت می شود و برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها مفید است.